Mărturiile participanţilor - BootCamp University by Andy Szekely - Primul program complet de dezvoltare personală din România
 

Primul program complet
de dezvoltare personală din România

14 ani, 1017 absolvenţi, 60 de ediţii
18 traineri asociaţi, 42 de facilitatori

 

Te-ai gândit să participi la Self Mastery?
Înainte de toate, iată ce spun cei care au participat


 

Vrei să afli mai mult? Click aici


 

Te-ai gândit să participi la People Mastery?
Înainte de toate, iată ce spun cei care au participat


 

Vrei să afli mai mult? Click aici


 

Te-ai gândit să participi la Speaker Mastery?
Înainte de toate, iată ce spun cei care au participat

 

Vrei să afli mai mult? Click aici

 


 

Am dobandit analiza mai atenta a unor elemente pe care le utilizam inconstient si pe care intelegandu-le acum am posibilitatea sa le perfectionez. Un mod inedit de desfasurare, destins si placut.

Mugur MARTINESCU, LMS Rom, Brasov
"Mirarea mirarilor" e ca NU m-am plictisit deloc-deloc, in conditiile cand, de vreo 7 ani incoace cel mai lung concediu departe de munca mea a "rezistat" 5 zile cu 60% din zi plictiseala.Aici nu....timpul a fost exploatat la maxim, cursurile extraordinar de interesante, si timpul extra-curs trait din plin alaturi de prieteni.
Am venit aici cu multe idei preconcepute despre mine si despre cei din jurul meu, si-am inteles ca adevarata valoare din oameni si, chiar si din mine, e mult mai in adancime decat crezusem eu! Trebuie doar sa "intentionezi" sa o vezi!

Claudia Munteanu, Director Vanzari, Schwarzmuller, Bacau
In 2007 am ales sa merg in Boot Camp la Sibiel doar pentru un concediu altfel. Nu ma asteptam sa gasesc acolo raspunsuri la multe intrebari rostite si nerostite.
Dar cel mai important raspuns a fost in legatura cu dezvoltarea copiului meu. Ajuns la varsta adolescentei, stiam ca are nevoie de mult mai multe informatii si indrumari pentru a restabili legatura cu miezul, cu valorile existentei lui intr-o lume care progreseaza atat de rapid. Intrebarea care ma framanta de ceva vreme era: Cum puteam eu sa calauzesc un adolescent sa-si gaseasca propriile cai de dezvoltare interioara ? Cum puteam sa-l ajut sa fie echilibrat, cu incredere de sine, sa nu mai simta furie si sa nu mai planga atunci cand greseste?
Primul raspuns pe care mi l-am dat la Sibiel a fost: Daca imi doresc o dezvoltare armonioasa pentru copilul meu, mai intai este nevoie ca in mine sa fie prezenta o astfel de armonie. Si primul pas pe un astfel de drum l-am facut la Sibiel.
Apoi mi-am dat seama ca o astfel de tabara ar ajuta multi adolescenti si tineri; ca doar intr-o astfel de tabara in care se creeaza un mediu safe pot cu adevarat sa privesca in adancul lor, sa-si descopere talentele, valorile si chiar scopul vietii lor, nu doar invatand concepte noi, ci punand in practica noile concepte, exersand in fiecare zi.
"Intamplator", dupa Sibiel urma Next Generation Leadership BOOT Camp organizat la Rotunda, o tabara pentru tineri intre 15 si 25 de ani. Aceasta tabara a schimbat radical viata copilului meu si ce lucru minunat ca acum impartasim aceleasi valori si ne bucuram impreuna gasind noi resurse pentru a face fata adolescentei lui. Iar el a renuntat la "Of, voi adultii, cu conceptiile voastre!"
Cursurile de la Sibiel se potrivesc la fel de bine adultilor si copiilor, iar pentru noi au "venit" exact cand aveam nevoie si sunt convinsa ca multi parinti vor afla ca o astfel de tabara este exact ce si-ar dori pentru dezvoltarea lor personala si a copiilor lor.
Multumesc lui Andy si tuturor celor care au organizat aceste tabere.

Zoica Zarnescu, participanta Self Mastery 2007, mama lui Cristi, participant Alpha Leadership 2007
Mi-am scos de 10 ori banii de pe acest bootcamp. Mi-a ieşit BETON prin modelarea de la voi. Eu NU am mai negociat niciodată nimic!!! Ei nu au lăsat la preţ iniţial şi eu aş fi cedat cu mindesetul anterior bootcampului pentru că îmi convenea oricum preţul şi mi-l permiteam din prima. Înainte de BootCamp nu aş fi îndrăznit.

Florin Rotaru, Bucureşti, Team Leader
Impactul asupra mentalităţii celui care vrea să devină prosper este atât de mare încât grabeşte cu câţiva ani atingerea succesului. Acest training complex ar trebui introdus în toate şcolile de afaceri.

Cristian Văduva, Timişoara, Antreprenor
Money Mastery este excelent pentru a scăpa de limitările psihologice imprimate de părinţi şi societate.

Mirela Mustaţă, Bucureşti, Project Manager
O călătorie frumos dirijată de teoreticieni şi praticieni în care am descoperit în ritm accelerat şi în formă sintetizată concepte importante precum principiile prosperităţii s.a. Toate acestea sunt aprofundate prin exerciţii aplicate şi studii de caz relevante, dublate de networking eficient între participanţi, traineri şi oameni prosperi.

Oana Luca, Cluj Napoca, Antreprenor, Expert Contabil
Money Mastery este un Bootcamp foarte concentrat, ca şi celelate tabere iniţiate de Andy Szekely. Mi se pare foarte puternic modul în care se lucrează cu convingerile limitative despre prosperitate.

Octavian Dumitrescu, Bucureşti, Director Executiv
Înainte de Money Mastery Bootcamp eram asemeni unei corăbii aflate în ceaţă. Această tabăra a reprezentat pentru mine lumina farului din port care mă calăuzeşte pe drumul meu spre prosperitate.

Lidia Gosav, Bucureşti, Coach

© BootCamp University 2018! Creat de Andy Szekely
Bună, sunt Roxana,
consultantul tău pentru dezvoltare personală!
Sună-mă la 0730.55.77.55