Self Mastery - BootCamp University by Andy Szekely - Primul program complet de dezvoltare personală din România
 

Primul program complet
de dezvoltare personală din România

14 ani, 1017 absolvenţi, 60 de ediţii
18 traineri asociaţi, 42 de facilitatori

Self Mastery Bootcamp

SESIUNEA 2: 15-22 IULIE 2018

Garantat: treci de la confuzie la claritate, asigură-ți nivelul maxim de energie
și ia deciziile esențiale pentru viața ta

Înscrie-te pe lista de aşteptare

Am închis înscrierile la cele doua bootcamp-uri "Self Mastery" pe care le facem în iulie. Grupele sunt complete !

 

Găseşte răspunsurile esențiale la următoarele întrebări cheie:

De ce nu am încă nivelul de energie și vitalitate specific unui performer de top?

Cum creez în viața mea un sistem de evoluție personală pe termen lung?

Cum să mă fac înţeles la locul de muncă și cum să îmi mențin motivația?

Care este direcţia corectă şi primul pas pentru mine în următoarele luni?

Cum pot contribui ca un lider adevărat și cum pot aduce valoare maximă semenilor mei?

Care este cea mai importantă decizie pe care o vei lua anul acesta?

Dacă îţi doreşti mai mult decât ai deja... sau dacă îţi doreşti o schimbare... locul în care poţi acţiona şi care generează rezultate pe termen lung... este interiorul tău.
Probabil că ai observat din experienţa ta, că ceea ce se întâmplă în interiorul tău, influenţează realitatea ta exterioară.
Şi asta funcţionează atât în sens pozitiv cât şi în sens negativ.
La ce mă refer ?
Mă refer în special la trei chei ale echilibrului în viaţă:
Să ai o direcţie clară (Misiunea personală)
Să faci alegeri bune (Pe baza valorilor personale clare)
Să ştii cum să traieşti inteligent (Strategii de succes puternice)
Toate acestea îţi stau acum la dispoziţie.
Ţi s-a întâmplat vreodată să nu te simţi ok şi parcă atunci când erai cel mai jos, toate din jurul tău să meargă rău?

Şi reversul e la fel de adevărat....

Ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi extraordinar şi lucrurile să se aranjeze armonios, iar tu să obţii rezultate cu eforturi minime?
Dacă răspunsul tău e.... "da, mi s-au întâmplat amândouă" şi îţi doreşti să ai parte de mult mai multe experienţe din categoria a doua... atunci... te invit la Self Mastery BootCamp.

Decizia radicală să investeşti în propria persoană, fără ezitări şi fără echivoc, este cea mai importantă decizie pe care o vei lua.

Este decizia care face diferenţa între copilăria psihologică şi maturitate !Să investești în tine este cea mai bună investiție pe care o vei face. Îți va îmbunătăți viața dar va îmbunătăți și viața celor din jurul tău !"

Robin Sharma


Agenda Taberei:

Ziua 1 - Introducere
 
Povestea BootCamp, principiile taberei, prezentarea trainerilor şi a echipei de asistenţi, exerciţii de cunoaştere (vei învăţa cum să reţii toate numele participanţilor din prima seară).
 
Ziua 2 - Percepţie şi realitate
 
Percepţia şi atenţia sunt punctele de plecare în cunoaşterea de sine. Vei afla despre principiile fundamentale ale evoluţiei personale. Parabola prietenului secret, cercurile puterii, lucrul cu simţurile şi interfaţa conştient-inconştient.
Întrebare cheie: Cum pot să îmi educ atenţia pentru a lucra cu perspective multiple astfel încât să îmi fie uşor să gândesc "Out of the box".
 
Ziua 3 - Schimbarea Generativă
 
În ziua a 3-a afli despre conceptul de aliniere internă, congruenţă, integritate şi aliniere sistemică. Concepte explorate: niveluri neurologice, poziţii perceptuale, linia timpului.
Întrebare cheie: Cum pot găsi starea optimă de flux? Starea în care excelenţa se obţine fără efort?
 
Ziua 4 - Aventura Outdoor training pentru învăţare din experienţă.
 
BootCamp înseamnă, în primul rând, context de învăţare accelerată, învăţarea accelerată din experienţă, împreună cu/şi de la colegii de echipă. Vei avea parte de o experienţă outdoor surpriză, pregătită de traineri experimentaţi în materie de team building.
Astfel, îţi oferim şansa să explorezi puterea învăţării experienţiale şi a revizuirii active, într-un cadru de feedback generativ. Ca să îţi faci o idee, până acum la BootCamp am experimentat tiroliana, rapelul, tirul cu arcul şi hiking-ul. Aceste experimente de aventură în echipă sunt urmate de sesiuni de feedback consistente.
Întrebare cheie: Ca să extrag maximum de beneficii dintr-o experienţă de echipă, cum ar fi bine să gândesc, să acţionez şi să comunic ?
 
Ziua 5 - Misiunea personală
 
Vei avea ocazia să îţi formulezi misiunea personală şi să o transmiţi lumii în mod inspiraţional. Vei parcurge pas cu pas toate etapele construirii unei declaraţii de misiune personală, pornind de la valori şi simboluri, până la contribuţie şi discurs public inspiraţional.
Întrebare cheie: Ce îmi place să fac atât de mult încât aş plăti pentru asta? Cum pot să îi inspir pe ceilalţi să facă la fel?
 
Ziua 6 - Călătoria eroului
 
Penultima zi de tabără conţine experienţa extrem de intensă a călătoriei eroului, dezvoltată de Robert Dilts, pe baza cercetărilor lui Joseph Campbell, în domeniul arhetipurilor.
Întrebare cheie: Cum îmi pot folosi energiile fundamentale (războinic, vindecător, magician) pentru a porni în călătoria mea eroică ?
 
Ziua 7 - Revelația
Întoarcerea din călătoria eroului și împărtășirea descoperirilor cu membrii comunității. Procesul "sfatul bătrânilor" și sărbătorirea succesului în urma aducerii comorii în comunitate.
 
Ziua 8 - Integrare
Ultima zi este dedicată unui proces de "închidere" şi integrare a experienţelor complexe din BOOT Camp. În plus, vei avea ocazia să descoperi prietenul secret, care ţi-a fost înger păzitor în călătoria Eroului şi să intri în posesia dosarului cu certificate de participare.

Urmareşte aceste filme ca să vezi şi părerile participanţilor:


Aplicaţiile Self Mastery


Dezvoltarea ta personală şi profesională
Doar 3% din populaţie este interesată de dezvoltarea personală. Ăsta e şi motivul pentru care societatea evoluează încet. Este uimitor faptul că singurul avantaj competitiv real - capacitatea de a învăţa repede informaţie de calitate este atât de des ignorat.
 
"Managementul" schimbării
Dacă te afli la momentul unei schimbări sau al unor decizii importante în viaţa ta, atunci Self Mastery este pentru tine din două motive: în primul rând îţi oferă un mediu sigur şi coaching de calitate cu ajutorul căruia să îţi ponderezi deciziile. Aici beneficiezi de un "grup suport" care îţi oferă feedback şi susţinere în orice moment (inclusiv după tabără).
În al doilea rând, Self Mastery te armonizează cu misiunea ta personală şi cu viziunea comunităţii din care faci parte. Dacă ai impresia că "ţi-ai pierdut busola" şi vrei să îţi pui intenţiile pe termen lung în legatură cu obiectivele pe termen scurt, vei învăţa cum să faci exact acest lucru. Pentru situaţiile de schimbare este un proces de achiziţie a clarităţii.
 
Relaxare
Dacă vrei o vacanţă activă, în care să te relaxezi învăţând ceva nou şi foarte util pentru viitorul tau, ai nimerit exact în locul potrivit. După spusele lor, deşi nu stăm degeaba, participanţii pleacă cu bateriile superîncărcate şi cu rezerve de energie pentru cel puţin o jumătate de an.
 
Productivitate şi eficienţă
Dacă eşti preocupat de timp şi cauţi soluţii creative pentru problemele care par să se repete în viaţa ta, vei gasi la Self Mastery "tone" de tehnici şi metode pentru creşterea productivităţii tale, managementul timpului şi al calităţii vieţii. Control emoţional
Self Mastery este în mare măsură un exerciţiu profund de inteligenţă emoţională. Sunt câteva praguri importante de trecut înainte să poţi excela profesional. Eliberarea de emoţii negative, păstrarea sănătăţii şi capacitatea de a dezvolta relaţii sunt primele trei. Oamenii pe care îi vei întalni la Self Mastery sunt foarte diferiţi. Atât de diferiţi încât îţi vor pune emoţiile la încercare. Cu toţii avem însă un scop comun: acela de a ne dezvolta ca indivizi la nivel de excelenţă. Tabara este contextul perfect în care dobândeşti toate resursele necesare ca să scapi de primul prag: emoţiile negative.
 
Flexibilitate, Creativitate şi Agilitate mentală
Oricât de stabil emoţional ai fi, ai nevoie de capacitatea de a gândi "out of the BOX". În lumea modernă poţi să afli aproape orice dacă ştii ce-i aia Google. Şi cu siguranţă, ştii ! Dacă vrei însă mai mult de la viaţă decât un parcurs cuminte şi obişnuit, ai nevoie să înveţi să gândeşti extra-ordinar. BOOT Camp îţi oferă "trusa de scule" pentru acest mod de gândire.

Doreşti mai multe detalii sau o rezervare?


Sună-ne acum la numărul 0730.55.77.55
şi Roxana îţi va oferi toate detaliile
de care ai nevoie.
3 traineri, 6 facilitatori, 8 zile,
42 de prieteni... şi TU


 

Andy Szekely  
Andy Szekely

Eu, Andy Szekely sunt autor a 7 cărţi şi a peste 100 de ore de materiale educaţionale audio-video, speaker motivaţional în 7 tări şi antreprenor cu peste 13 ani de experienţă (am fondat 3 companii).

În 2003 am creat proiectul BOOTCAMP UNIVERSITY, în 2012 am lansat primul program de franciză de training realizat integral de un autor român.

Romeo Creţu  
Romeo Cretu Sunt dezvoltator de oameni dedicat lucrului cu oameni și companii care doresc să obțină rezultate sănătoase pe termen lung.
Mi s-a oferit acest dar în această viață și l-am transformat într-o oportunitate de a mă schimba pe mine și, implicit, ceea ce este în jurul meu.
Utilizez o gamă largă de metode de lucru (training, coaching, NLP și practici spirituale) care mă ajută să aleg metoda potrivită pentru obținerea rezultatului dorit de către client.
Sunt alături de oameni și companii de aproape 20 de ani.
Zoia Zărnescu  
Zoia Zarnescu Zoia Zărnescu este trainer experimentat, specialist în programe de tip Soft Skills. Ea pregateşte echipe de vânzări (customer service şi comunicare) şi echipe de manageri (sales management & coaching). Din 2007 a început un program de dezvoltare personală și profesională alături de Andy Szekely – Bootcamp University, din 2008 face parte din echipa de facilitatori în BootCamp, iar din 2012 este unul dintre trainerii seniori în acest program.

 • 8 zile de training în compania a 3 traineri cu foarte multă experienţă (Andy : 15 ani, Romeo 15 ani, Zoia: 6 ani şi 16 bootcamp-uri parcurse în calitate de participant, facilitator şi trainer)
 • peste 50 de ore de training
 • 1 zi de training experenţial (cu o echipă de profesionişti cu care lucrăm de 3 ani)
 • coaching individual cu trainerii din BootCamp
 • antrenament fizic şi mental în fiecare dimineaţă
 • inner coaching în fiecare seară
 • coaching de grup
 • exerciţii şi simulări care îţi vor da posibilitatea să găseşti resurse în interiorul tau
 • materiale de studiu (manuale, cd-uri, dvd-uri, cărţi)

şi multe alte modalităţi pe care le vei descoperi direct la curs

Toate acestea se petrec...


 

Complex Padina Ursului***** este gazda perfectă pentru BootCamp!

 • cazare în camere confortabile
 • 3 mese pe zi (la alegere meniu vegetarian, ovolactovegetarian sau normal)
 • 2 coffee break-uri pe zi
 • cină festiva cu spectacol surpriză

plus câteva lucruri care preferăm să rămână surprize :)


BootCamp... 14 ani de istorie
în 68 de ediţii alături de sute de participanţi

Ideea de BootCamp mi-a venit acum 15 ani în SUA când am participat la un curs cu Robert Dilts, care ulterior mi-a devenit mentor.
Nu am plecat la acest curs cu inima deschisă, având în vedere că la vremea aceea am plătit 6,400 USD, aproape jumătate de maşină... însă am trecut peste scepticul din mine şi mi-am propus să încerc.
Imediat după... mi-am dat seama că făcusem cea mai bună investiţie de pană atunci, şi m-am intors motivat să încep un proiect... pe atunci unic în Romania.
Prima ediţie a taberei de dezvoltare personală şi profesională BootCamp a avut 6 participanţi... toţi fiind prieteni de-ai mei.
Apoi în fiecare an am crescut, şi am ajuns să adunăm în tabere peste 1000 de participanţi.

Self Mastery People Mastery
 
Pentru toţi aceşti oameni, şi pentru ceilalţi 1017 de absolvenţi din anii anteriori, am conceput cel mai bun program de dezvoltare personală pe care îl poţi găsi.
Acum... ceea ce a fost este istorie, dar ceea ce este... este pentru tine, şi este la un telefon distanţă.
Permite-mi să te întreb ceva...

Dacă nu ai avea absolut nici un risc
ai veni la BootCamp?

110% garantie

DA ?

Ei bine nu ai nici un risc!

Dacă din orice motiv consideri că nu a fost ceea ce te aşteptai să fie, îţi vom restitui taxa de participare fără alte întrebări.

Suntem atât de siguri că experienţa BootCamp poate fi cea mai puternică RESURSA CU CARE SĂ ÎŢI ÎNDEPLINEŞTI OBIECTIVELE încât... îţi oferim GARANŢIE 110% pentru investiţia ta.

Spun 110% pentru că rămân la tine materialele de studiu primite, iar vacanţa rămane din partea casei :)


Doreşti mai multe detalii sau o rezervare?


Sună-ne acum la numărul 0730.55.77.55
şi Roxana îţi va oferi toate detaliile
de care ai nevoie. 


Sumarizând,

Primeşti 8 zile de training într-o locaţie deosebită alături de alţi 42 de participanţi, 3 traineri şi 7 facilitatori (coachi).

La toate astea se adaugă o experienţă deosebită din care ai posibilitatea să pleci cu 24 de prieteni pe viaţă (asta nu e o exagerare).

Bucură-te de experienţa BootCamp investind numai 2450 euro (pret final ce include taxele), cu posibilitatea de a plăti în 6 rate.

Doreşti mai multe detalii sau o rezervare?
Scrie-ne acum şi Roxana te va contacta rapid pentru a îţi oferi detaliile de care ai nevoie.

Iţi oferim GARANŢIE 110% pentru investiţia ta.

110% garantie

DA ?

Ei bine nu ai nici un risc!

Dacă din orice motiv consideri că nu a fost ceea ce te aşteptai să fie, îţi vom restitui taxa de participare fără alte întrebări.

Suntem atât de siguri că experienţa BootCamp poate fi cea mai puternică RESURSA CU CARE SĂ ÎŢI ÎNDEPLINEŞTI OBIECTIVELE încât... îţi oferim GARANŢIE 110% pentru investiţia ta.

Spun 110% pentru că rămân la tine materialele de studiu primite, iar vacanţa rămane din partea casei :)

 

Alegere inspirată,

 


© BootCamp University 2018! Creat de Andy Szekely
Bună, sunt Roxana,
consultantul tău pentru dezvoltare personală!
Sună-mă la 0730.55.77.55